Здравейте, аз го бях чувал, но никога не бях го изпитвал върху себе си:
Карам си нормално, приближавам караулката на магистрала Тракия, посока София.
Намалявам дори и под 60, колкото е ограничението.
И в един момент, изскача служител на КАТ. Ама направо се затича сякаш карам като шофьора на Аню Ангелов.
Иска ми документите - давам му ги. Пита имам ли гражданска - имам, естествено.
И провеждаме следния разговор:
"Колко е ограничението?" пита доста остро той
"60" отговарям аз.
"А защо карате с 82"
Направо ме побърка, вбесих се. На караулката ще карам с 82, да не съм ненормален... ( и GPS-a ми пищеше за ограничението)
Викам му карах с 60, ама твърдичко му го викам.
Той ме погледна, метна ми документите в колата, обърна се и промърмори, но нарочно по-силно, за да го чуя "че имам късмет че били изчистили радара".
Е нямам думи просто, щях да пиша по-цветисто, но минаха десетина часа оттогава.
Нормално ли е така да лъжат? Нагло при това.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 18:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Само за информация как действа КАТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Само за информация как действа КАТ
Напълно Ви вярвам. Преди време имах случай на Цариградско шосе след околовръстното в посока София (там има някакви безумни ограничения от 60 км./ч.), спряха ме катаджии и искаха да ми напишат фиш за превишена скорост. Аз обаче реших да се заяждам и поисках да ми покажат показанията на радара, вкл. и часа, в който е фиксирана скоростта. Разбира се такива нямаше. Естествено полицаите нищо не направиха, но ми обясниха, че ми правят компромис, но да внимавам, защото друг път едва ли ще получа такъв жест.
- sogio
- Потребител
Re: Само за информация как действа КАТ
Полицай спира шофьор на пътя.
-Нали знаете защо Ви спирам? - пита полицаят.
-Зная, господин полицай, но нямам. - отговаря шофьорът.
-Нали знаете защо Ви спирам? - пита полицаят.
-Зная, господин полицай, но нямам. - отговаря шофьорът.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|