начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

Контрол на главен архитект на община

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Контрол на главен архитект на община

Мнениеот linet » 02 Яну 2015, 12:45

npetkov87 написа:Здравейте,
Искам да попитам, защото не намирам никъде тази регулация. Кой надзирава работата на главния архитект в някоя община на София? При кой може да се подаде сигнал, че същия не изпълнява задълженията си?
Вече имам отговор от кмета на общината, че същия не може да е компетентен да следи работата му. Интересувам кой стои над него и има право да санкционира, защото не вярвам самия главен архитект на една община на територията на София-град да си е феодал, т.е. независим от никоя институция.

Г-н Петков,
Интересно ми е докъде стигнахте с вашите жалби; има ли резултат?
Линет
linet
Младши потребител

Мнениеот probcho » 02 Яну 2015, 15:01

С такова лутане в незнанието се опипват съответните граници. С пробиването на черупката е възможно да се постигне прераждане. Но истината винаги остава една - просто е с различна гледна точка.
ЗУТ е занимателно четиво, в което може да прозрете низщетата на ограниченото мислене.
Въпроса е: улисани в четивото възможноли е да се постигне правдивост?
Краткия отговор е дуалистичен: И да, и не.
Но хармонията в правдивостта не е обвързана със справедливостта, поради което се налага извода: "На всеки му според потребностите му"....
И за да избегна геометричната погресия в развитието на съжденията Ви по-добре е да се изправите лице в лице с проблемите си.

ПП
Честита нова година на всички! Много успехи в личен и творчески план! :)
probcho
Активен потребител

Мнениеот todorst » 02 Яну 2015, 20:17

Честита Нова година на всички!
Евала на probcho То дизерфикацията на аналното мислене не винаги поражда реални измерими позитивни или негативни резултати. Освобождаването от симулативни тежести и обременения е въпрос на личностно измерение!
Те така се демонстратира ИНТЕЛЕКТУАЛИЗАЦИЯ! Нали МЕЛЛИ!
todorst
Потребител

Мнениеот Melly » 02 Яну 2015, 20:28

todorst написа:Честита Нова година на всички!
Евала на probcho То дизерфикацията на аналното мислене не винаги поражда реални измерими позитивни или негативни резултати. Освобождаването от симулативни тежести и обременения е въпрос на личностно измерение!
Те така се демонстратира ИНТЕЛЕКТУАЛИЗАЦИЯ! Нали МЕЛЛИ!

ЧНГ и за теб!
Но, въпросът за теб остава отворен - Дали "нали"? :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот todorst » 02 Яну 2015, 21:20

Вие, пък МЕЛЛИ. Седя и мисля и т.н. Харесва ми, не знам откъде е? Едва ли е от Айнщайн! Той е по триизмерното, а тук е двуизмерно : състояние на ДУХА и състояние на МАТЕРИЯТА. Абсолютно съвместими, но и взаимно изключващи се ! Някой го предпочитат "седя", други "мисля" ! Какво ражда единството и разделението- да сме живи да видим. Но стига ми тая.... за тая вечер.
todorst
Потребител

Мнениеот Melly » 02 Яну 2015, 21:27

todorst написа:Вие, пък МЕЛЛИ. Седя и мисля и т.н. Харесва ми, не знам откъде е? Едва ли е от Айнщайн! Той е по триизмерното, а тук е двуизмерно : състояние на ДУХА и състояние на МАТЕРИЯТА. Абсолютно съвместими, но и взаимно изключващи се ! Някой го предпочитат "седя", други "мисля" ! Какво ражда единството и разделението- да сме живи да видим. Но стига ми тая.... за тая вечер.

Аз пък бих казала,
че трябва да се съсредоточиш и да помислиш върху двукомпонентното триизмерно състояние ДУХ-МАТЕРИЯ. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот doc03 » 02 Яну 2015, 22:00

ЧНГ, Мели :) Виждаш ли? Имаме жив пример за това, как духът, а и материята, са еднакво недостъпни за човешкото познание :D
(Както и за това, че алкохолът отварял всички чакри ... :D )
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот linet » 03 Яну 2015, 14:15

1
linet
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 05 Яну 2015, 07:33

doc03 написа:.....
(Както и за това, че алкохолът отварял всички чакри ... :D )

Кой го е казал това?..... та то е велико - "божествената частица", която търсят в големия адронен колайдер - началото на всички начала. :D
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот linet » 09 Яну 2015, 10:13

Аз и много други българи водят междусъседски войни, така че шегите изглеждат странни.
Днес, около 9 , по new7 разглеждаха подобен случай на административно безхаберие, което води до неприятности.
linet
Младши потребител

Мнениеот vdggbg » 09 Яну 2015, 21:03

linet написа:Аз и много други българи водят междусъседски войни, така че шегите изглеждат странни.
Днес, около 9 , по new7 разглеждаха подобен случай на административно безхаберие, което води до неприятности.

Вие воювате, а ние се шегуваме - какво лошо има? Нали няма да вадим калашниците по тоя въпрос? Що се отнася до административното безхаберие (има и други думи...) - някои от тук постващите могат да напишат цели книги по тоя въпрос - Вие се сблъсквате с него инцидентно, а за някои това е просто ежедневие.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 09 Яну 2015, 21:28

linet написа:...Аз и много други българи водят междусъседски войни...
Това да се чува.По този начин се поддържа жив естествения подбор!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация