начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Водоснабдяване

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Водоснабдяване

Мнениеот silvenaia » 03 Яну 2014, 14:16

Здравейте,имам следния проблем:
сградата на работното ми място се захранва от водоизточник на ВИК(помпа).Водомерът ни е веднага след помпата.Следователно трасето след водомера се явява на фирмата.Поискахме да подадем молба да ни изкупят ВИК.Отказа ни се още на думи и ни се каза че няма смисъл да подаваме молба.Проблемът е ,че трасето е около 1200м.Върху половината от трасето се изхвърлят строителни отпадъци и на места тръбите са закопани вече на от 5 до 7 метра.Другата половина от трасето е пясъчна кариера-там пък вече има ями около 10-15 метра.В момента имаме авария-теч(300 кубика на месец).Спряхме водоподаването,защото вода до нас не достига,изтича някъде а сумите за вода се трупат.Ясно е ,че ще си платим ремонта на трасето,но какво правим от тук нататък при положение че се продължава изсипването на строителни отпадъци(нелегално).Тази маса от боклуци притиска тръбите и така до следващия път.На всичко отгоре не ни се предоставят никакви документи-нямало а аз питам тогава на какво основание е сключен договора с ВИК-то.
Искам вашето съдейсвие.Към кого да се обърнем,как да процедираме.Неможе да отсраняваме безкрайните аварии,които не са причинени от нас.Към общината ли,към ВИК-то ли към кого.И защо ВИК ни отказват да ни изкупят след като ще си платим.
Благодаря !
silvenaia
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация