начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

работно време на бар

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

работно време на бар

Мнениеот sladi4kia » 17 Мар 2012, 06:48

Здравейте,живея във Варна и в този град има заповед кварталните заведения да работят до 24 часа...Искам да попитам следното..
Когато заведението има изкарани маси навън и под терасата ми,променя ли се работното време или си остава пак до 24 часа?
sladi4kia
Младши потребител

Re: работно време на бар

Мнениеот pilmal » 17 Мар 2012, 19:42

Преди време в блока , в който живеех имаше заведение, което работеше денонощно. Масите навън се прибираха в 00:00 часа. Мисля, че е във вашия случай трябва да си работят масите до края на работното време на бара, стига посетителите да спазват добрите нрави и без много шум. Можете да направите запитване и до ОБЩИНАТА и да видите те какво ще Ви кажат. Във всеки град Общините решават до колко да бъде работното време на барове и ресторанти. Погледнете и табелата на вратата на бара и вижте какво е обявеното работно време. То трябва да се спазва... Не знам, до колко съм Ви помогнал, но това е от мен
pilmal
Младши потребител

Re: работно време на бар

Мнениеот trando58 » 18 Мар 2012, 00:10

sladi4kia написа:Здравейте,живея във Варна и в този град има заповед кварталните заведения да работят до 24 часа...Искам да попитам следното..
Когато заведението има изкарани маси навън и под терасата ми,променя ли се работното време или си остава пак до 24 часа?

Колкото е работното време - това е и регламентираното време.Без значение масите дали са отвън или само вътре.Ако някой има претенции,да ги предяви пред съответните институции - районно кметство - община.Не е мястото тука да се задават въпроси касаещи определено населено място.Всяка община си има своите изисквания.
Иначе излиза,че някой от Ямбол,трябва да разпита в община Варна,какви са правилата и да постне тука отговор?
trando58
Потребител

Назад към Етажна собственост