- Дата и час: 22 Ное 2024, 08:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пълномощно за пред съда
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Пълномощно за пред съда
Здравейте,моля за помощ.Днес се явих по дело ,,срещу НАП,, .Имаме две наказателни постановления за една и съща грешка/неподадена в срок декларация по чл.92 от ЗКПО/,както и да е днес отминиха едното,но съдията не ми даде право да говоря,защото нямам юридическо образование.Въпросът ми е какво пълномощно трябва да ми изготви собственикът на дружеството,за да мога да го защитя в съда без да съм адвокат./счетоводител съм /Предварително благодаря.
- todorovaaa
- Нов потребител
Re: Пълномощно за пред съда
Няма такава възможност, единствено ако сте управител. Оттам нататък само лицата с юридическо образование имат право и то ако са служители на трудов договор.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Е, то само това оставаше да допуснат счетоводителите да защитават клиентите си и в дела и в съда /не само да им пишат жалбите/ и после ние нашите дипломи да си ги сложим в рамка и да си ги гледаме в къщи.
- abstract
- Потребител
да разбрах,отворих ГПК по чл.31 ал.1.е.- Представители на страните по пълномощие могат да бъдат: други лица, предвидени в законите.Ако може да ми кажете кои са тези лица,ще Ви бъда много благодарна.Или ако ме назначат по ДУК?
- todorovaaa
- Нов потребител
Разбирам тревогите ви, възможно да са съпроводени и с финансова санкция( така де, предмета на делото е с оглед неизпълнението ви, предполагам), но все таки- да сте мислили, вие или собственикът, че имате полезна опция- ангажиране на адвокат?
Навярно не, след като градите въздушни кули- ДУК и прочее( трябва да е по-изгодно, ама надали).
По същество- магистратът не ви е дал думата, защото сте чужда на процеса. Ако наистина мислите, че има нещо важно да съобщите на магистрата, смятайки, че той не го знае ( адвокатите по презумпция не знаят ) не пречи да си изложите мислите по този спор в писмен вид, но подписът няма да е ваш, а на представляващия търговеца.
В противен случай ще отиде в кръглата папка.
п.п. Когато отпочна да съставям баланс на някое предприятие с надежда ще се обърна към вас, да ударите едно рамо. Писмено, че думите също уморяват.
Навярно не, след като градите въздушни кули- ДУК и прочее( трябва да е по-изгодно, ама надали).
По същество- магистратът не ви е дал думата, защото сте чужда на процеса. Ако наистина мислите, че има нещо важно да съобщите на магистрата, смятайки, че той не го знае ( адвокатите по презумпция не знаят ) не пречи да си изложите мислите по този спор в писмен вид, но подписът няма да е ваш, а на представляващия търговеца.
В противен случай ще отиде в кръглата папка.
п.п. Когато отпочна да съставям баланс на някое предприятие с надежда ще се обърна към вас, да ударите едно рамо. Писмено, че думите също уморяват.
- Гост.
- Старши потребител
*асси, колго нагли са станали счетоводителите, да се правят на адвокати. Няма такова пълномощно госпожо Откак счетоводители ми подписват ОИМ, чл. 238 удря със страшна сила
ПП: Поли, защо даваш безплатни правни консултации Нека се учат от грешките си
ПП: Поли, защо даваш безплатни правни консултации Нека се учат от грешките си
- chadel
- Потребител
abstract написа:Е, то само това оставаше да допуснат счетоводителите да защитават клиентите си и в дела и в съда /не само да им пишат жалбите/ и после ние нашите дипломи да си ги сложим в рамка и да си ги гледаме в къщи.
- chadel
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|