начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

управление на мпс без книжка

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: управление на мпс без книжка

Мнениеот nikiboy » 23 Фев 2011, 20:53

rim_konsul написа:Пред съдията важи това, на което няма противно.
Никъде няма ЗАБРАНА ДА СЕ КАРА С КСЕРОКОПИЕ, а щом не е изрично забранено, значи не е невъзможно. СЪдебни решения има колкото щеш, чети мисли, но не с желание да докажеш ксерокопието като ненужно.
Мисля, че в тия академии са ви изпили акъла с глупости. Посетете лекциите на СУ или някой друг ВУЗ.

Дай първо дефиниция на думата ксерокопие - според теб документ ли е, зеленчук ли е?

Иначе си забавен.
nikiboy
Потребител

Мнениеот crane_law » 23 Фев 2011, 21:49

plamen035 написа:Има въпрос отнеха ми книжката поради свършване не контролните точки.След това ми съставиха акт по чл.150 от здвп.Какво ще ми бъде наказанието

Мисля, че някои от последните постове са малко встрани от основния въпрос в темата. Не, че дискусията не е интересна, но ако ще спорим за ксерокопие и оргинал или пък как и кога се удостоверява правоспособността и по какъв начин се придобива, да отворим нарочна тема.
Правото е за бдящия, не за спящия!
Аватар
crane_law
Младши потребител

Мнениеот rim_konsul » 24 Фев 2011, 00:05

ИМА и обективни хора тука, благодаря ВИ.
Ксерокопие е визия на оригинала използват се често в нормалния живот на гражданите. Придобил правоспособност веднъж и карайки няма как да ти отнемат това право ОСВЕН АКО НЕ СЕ ОБЪРКАШ ДА ОТИДЕШ ДО КАТ.
АЗ не ходя, не ми трябва.
rim_konsul
Потребител

Предишна

Назад към Административно право