Здравейте,
Имам следния казус: завърших право средата на септември, но все още не са ни готови дипломите - дори твърдят, че в близкия 1 месец може и да не станат, защото чакали холограмите. Искам да кандидатствам за работа в системата на МВР (по обявен конкурс - в следващия 1 месец се подават документите), но от там ми изискват диплома оригинал (не можело служебна бележка или подобно). Моля да ме посъветвате какво може да се направи.
- Дата и час: 21 Ное 2024, 21:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Диплома
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Диплома
В МВР, а и където и да е, ще Ви искат и удостоверение за придобита правоспособност. Така че, хич не се косете. Дипломата Ви е най-малкия проблем. Изкарайте си задължителния стаж, вземете си изпита за правоспособността и ... пълен напред към МВР.
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Здравей Ели, няма положение, при което да не приемат официален документ от университета, който си завършила, удостоверяващ, че си дипломирана. Още повече става въпрос за държавен орган. Ще си извадиш уверение, че си завършила с печат и подписи от университета и мисля, че няма да имаш никакъв проблем. Ако все пак създадат някаква пречка пиши ми на лични.
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Благодаря и на двамата.
milletti, интересното е , че не искат удостоверение за придобита правоспособност - аз сега карам стажа - а "2.1. Да притежават висше юридическо образование с образователно-квалификационна степен “магистър”". Изнервящо е, че 3 месеца не могат да направят дипломите :-/
andrea, помолих познат да провери при кадровика в районното , което работи, и са му казали, че само дипломата може. (((
milletti, интересното е , че не искат удостоверение за придобита правоспособност - аз сега карам стажа - а "2.1. Да притежават висше юридическо образование с образователно-квалификационна степен “магистър”". Изнервящо е, че 3 месеца не могат да направят дипломите :-/
andrea, помолих познат да провери при кадровика в районното , което работи, и са му казали, че само дипломата може. (((
- elinenkova
- Нов потребител
Абе не ги слушайте какво може-да не мислите,че те знаят какво може и какво не може...Вземате си уверението,подавате документите с него,а ако откажат-обжалвате яко-да се научат...Ааааааааааааааааа,в МП-може,а в МВР-не!Къде ги дават тези?
ПС:И аз кандидатствах-и на мен така ми казаха,но аз успях да взема дипломата в срока.И между другото-аз завърших на 13.12.2008г.,а дипломата си получих на 17.04.2009г.
И няма да се давате на тези,да не употребявам епитети,защото ще бъда груба...
ПС:И аз кандидатствах-и на мен така ми казаха,но аз успях да взема дипломата в срока.И между другото-аз завърших на 13.12.2008г.,а дипломата си получих на 17.04.2009г.
И няма да се давате на тези,да не употребявам епитети,защото ще бъда груба...
- igli4ka66
- Потребител
Добре са те посъветвали не питай кой да е, а отиди на място. И за успокоение аз завърших юли месец, а дипломи ще има чак февруари
Ако в деловодство или човешки ресурси ти кажат, че не може с официално уверение ще им пратим много поздрави Като имаш предвид, хипотетично че това е единствената пречка за назначаването ти или допускането до конкурс. Говорим единствено за този случай, нямат право на такова бюрократично отношение ако ли да...
п.п. включи си личните съобщения
Ако в деловодство или човешки ресурси ти кажат, че не може с официално уверение ще им пратим много поздрави Като имаш предвид, хипотетично че това е единствената пречка за назначаването ти или допускането до конкурс. Говорим единствено за този случай, нямат право на такова бюрократично отношение ако ли да...
п.п. включи си личните съобщения
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
И аз мисля, че не би трябвало да ви правят проблем ако приложите уверение за завършено образование! Вие сте завършила и по независими от вас (технически) причини все още нямате документ. Вие в коя областна дирекция кандидатствате?
- neron1
- Младши потребител
Здравей Ели, исках да те попитам приеха ли ти документите с уверението, аз имам същия проблем. Искам да кандидатствам за разследващ полицаи и на мен ми дадоха само уверение от университета. Исках да попитам ако си започнала дали можеш да си завериш стажа докато се водиш на работа в МВР, защото за никой не е тайна, че като не си на държавна работа си ходиш на работа и се водиш, че караш стаж.
- dvaseva
- Нов потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|