начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

плащане на глоби в кат

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

плащане на глоби в кат

Мнениеот ekostroitur » 22 Авг 2010, 20:34

Здравейте.След обстойно ровене в нета неможах да намеря това което ме интересува.Свършиха ми точките и имам около 1000 лв глоби,изкарах изпита наново с листовки и кормуване все едно съм нямал книжка досега.Утре си подавам вече док. за вадене на новата книжка и незнам какво става с глобите ми,трябва да ги плащам в кат или отиват в агенцията за държавни вземания,а неми се иска много да питам в кат,наясно съм,че ако е за подновяване трябва да си ги платя,за да си я взема,но при това положение какво става?
ekostroitur
Нов потребител

Re: плащане на глоби в кат

Мнениеот andy70 » 22 Авг 2010, 20:54

Ти си направо уличен хулиганин, батковото, с тези над 1000 лева глоби и последвалата трагична кончина на всичките контролни точки.
Карай я малко по полекичката, че доста дадоха фира...
Пари се печелят, книжка се връща, ама другото - не!
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Re: плащане на глоби в кат

Мнениеот ekostroitur » 22 Авг 2010, 21:01

Проблема идва от там,че не слагам колани направих се на тарикат да не си платя глобите докато бяха малко и после два пъти ме хванаха без книжка беше в кат за подновяване и не ми я даваха докато не си платя и без да разбера останах без точки,иначе карам кротко,но 4-5 пъти без колан и един или 2 за превишена скорост.Калоитко съм си.
ekostroitur
Нов потребител

Назад към Административно право