- Дата и час: 25 Ное 2024, 17:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Тормоза на ЧСИ Защо те не плащат нищо когато налагат огранич
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Тормоза на ЧСИ Защо те не плащат нищо когато налагат огранич
Нека създадем групов иск срещу МВР и ЧСИ тъй като налагоните от тях мерки не им струват нищо . Явно за това и го правят . А ако им сруват едни 3/4 % да ги видим тогава!!!
- immobilien
- Младши потребител
Re: Тормоза на ЧСИ Защо те не плащат нищо когато налагат огранич
Не не съм бивш стопански ръководител съм но поради семейни причини досега не реагирах ама те се оляха имам три години в търново ама като ме свалиха от постта и го зарязах.
- immobilien
- Младши потребител
Хахаха, групов иск срещу...Камарата на ЧСИ?
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
то верно тия ЧСИ взеха да стават за смях и те почнаха като белите бизнесмени да ходят с охрана и моля някой по печен да ми обясни , защо винаги адвокатите прокурорите съдийте и частните съдебни изпълнители все нямат пари явно на някой си плащат за да са такива и обират трохите
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|