начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Учебник на Проф. Силяновски

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Учебник на Проф. Силяновски

Мнениеот legallapsus » 19 Юни 2010, 09:38

Здравейте, интересува ме дали някой знае от къде мога да си снимам учебниците по Гражданско съдопроизводство на Проф. Силяновски.Томовете са издадени преди 1945 г. и се намират много трудно.Обаче по стечение на обстоятелствата учебникът е актуален и днес.Аз съм чел само някои неща от проф. Силяновски, но ми се струва, че е доста по-ясен, разбираем и не голословен като съвременните автори от типа на Проф. Корнезов.Колкото до Проф. Сталев изпълнителният процес нещо много не го схващам и по тази причина се насочих към Силяновски.
legallapsus
Младши потребител

Re: Учебник на Проф. Силяновски

Мнениеот Гост. » 19 Юни 2010, 13:45

Търсете в библиотеките, или от колеги ( щях да допълня на възраст, но не е критерии).
Имам и двата тома, но не съм сканирала. Ако сте от Варна или Добрич може да измислим нещо.

п.п. А учебникът е актуален, така щото ГПК нов е с доста норми от ЗГС, каквото и да се говори, по който е писал проф. Силяновски...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот legallapsus » 19 Юни 2010, 18:18

Да, най-добре е да отида в градската библиотека в Пловдив като се надявам да ми дадат да го снимам :wink: :wink: :wink: .
Все пак Ви благодаря много.
legallapsus
Младши потребител

Мнениеот birovska » 19 Юни 2010, 23:37

Мога да пратя лекции на доц. Валентина Попова по ГИП от 2008г., а наскоро издадоха и трите й книги - изпълнителен процес, несъстоятелност ...на СИЕЛА. Пишете - vl_alexandrova@abv.bg
birovska
Нов потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 20 Юни 2010, 09:40

Направо отидите в Юридическата библиотека на Юридическия факултет при СУ да оплакнете очичките :D Служитилите са много печени и ще ви помогант, макар и да не сте студент в СУ :wink:
advokat__nikolov

Назад към Лекции и материали