Казусът, с който искам да ви запозная е следния:
Преди няколко години е допуснато измемение на ПУП на основание чл. 134, ал. 2, т.6 от ЗУТ- Влезлите в сила подробни устройствени планове могат да се изменят,когато има съгласие на всички пряко заинтересувани собственици. изменението се касае и за моят имот, но аз не съм изразявал съгласие. може ли сега след като са минали години и заповедта е влязла в сила да си търся правата по съдебен ред?
- Дата и час: 25 Ное 2024, 14:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Обжалване на влязъл в сила ПУП
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Обжалване на влязъл в сила ПУП
Здравейте,
за да се допусне изменение по горния член, трябва и вие като пряко заинтересуван собственик да сте били уведомен.
Това означава, че имате право да обжалвате, ако действително не сте били информиран за промяната.
за да се допусне изменение по горния член, трябва и вие като пряко заинтересуван собственик да сте били уведомен.
Това означава, че имате право да обжалвате, ако действително не сте били информиран за промяната.
- zelen
- Потребител
изрично съгласие от моя страна не е изразявано, само това ме притеснява, че ПУП е влязъл в сила преди няколко години, а срока за обжалване на заповедта, с която е изменен пуп е изтекъл, т.е. аз сега мога да си обжалвам самата процедура без да се притеснявам.
- blackat
- Младши потребител
Аз бих искала да Ви попитам, а писмо от общината, че се готви промяна получил ли сте? Мисля, че отговорът ще е много важен. Приятен ден
- liubka
- Младши потребител
получих уведомление от общината тогава, че се разрешава изменение, но моят имот не беше включен, моят имот е цитиран в заповедта.
- blackat
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|