начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Търся адвокат от Пловдив

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат от Пловдив

Мнениеот miro_lex » 31 Окт 2009, 18:59

Здравейте, трябва ми адвокат от Пловдив с опит в обжалването на наказателни постановления в РС. Благодаря.
miro_lex
Нов потребител

Re: Търся адвокат от Пловдив

Мнениеот plamen_penev » 31 Окт 2009, 19:56

Няма да получите предложения... личните ви за затворени... а и не му е тук мястото...
plamen_penev
Активен потребител

Пояснение

Мнениеот miro_lex » 31 Окт 2009, 21:48

Извинявам се, но моля да ме насочите как евентуално да открия това което търся.
За да е темата за раздела ще разкажа накратко. ПТП, обаждам се на дежурен КАТ и за мое учудване пишат на мен акт, като по мое скромно мнение в най-лошият за мен сл. вината би трябвало да е споделена. Очевадно, при това документирано в конст. протокол нарушение на другият участник, който няма акт и ще вземе незаслужено и парите от ГО. Подробности няма да излагам, защото търся правна помощ, а не тълкуване на ПТП-то.
Благодаря.
miro_lex
Нов потребител

Мнениеот monteskio » 01 Ное 2009, 22:40

miro_lex написа:Здравейте, трябва ми адвокат от Пловдив с опит в обжалването на наказателни постановления в РС. Благодаря.

Здравейте,

Бих Ви насочил към адвокат Карадимов, тел:0899860536.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот whiskey » 02 Ное 2009, 17:26

Бих ви препоръчал адв. Тодор Божков - 0895673500 - с доста опит е в областта на ПТП, обжалване пред кат, че и пред застраховатли :mrgreen:
whiskey
Потребител

Мнениеот Гост. » 03 Ное 2009, 03:57

Други?
На мен ми е нужен за... едни родителски права.
Друг за един облигационен, че не ми се прелита до там( далечина е все пак).
Бихте ли ми дали координати, моля. :)

п.п. Нещо не схванах - обжалване пред КАТ? Какво ли ще да е :roll: . Ала и пред застрахователите щом го може- винаги съм "за".

Всъщност, като сме отворили кутията на Пандора, на мен ми е необходим колега да ми стори няколко справки в ОС и РС гр. Варна - срещу възнаграждение. По договаряне( интересът е голям, та справката ще следва да е повече от прецизна). Сигурно преупълномощаване.
Трябва ми и едно рамо в ОС Шумен, но още не е за справка. Там да ми следи и две изпълнителни... Възможно преупълномощаване.
Като споменах изпълнителни- кой от Вас, уважаеми колеги, би ми съдействал за едно в Русе( все не ми остава време да пропътувам разстоянието лично, а и интересът... )? Просто куриерска дейност и входиране на книжа.

В петте съдилища из моя регион и сама се справям.
На колеги не отказвам съдействие( тук е мястото, колегите, на които съм съдействала да потвърдят) и е про-боно ( допълвам - колегата Ценкулов ми плати :oops: за нещо във Варна).
ДТ - според зависи... понякога ги поемам лично. :) Това е и намек към длъжниците ми.
Бъдете колегиални, моля.

Та, :roll: кандидати? :lol:

Модераторът защо не отвори тема? Би било удачно и практично за всички ни.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот plamen_penev » 19 Ное 2009, 23:47

poli_g не схвана:
Нещо не схванах - обжалване пред КАТ?

Напъни се приятелко! Не е сложно... или питай хулигана... той с радост ще ти подскаже - нали си му фенка! :idea: :idea: :idea:
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 20 Ное 2009, 00:37

plamen_penev написа:
poli_g не схвана:
Нещо не схванах - обжалване пред КАТ?

Напъни се приятелко! Не е сложно... или питай хулигана... той с радост ще ти подскаже - нали си му фенка! :idea: :idea: :idea:

Ако ставаше само с напъни- щеше да си на призовото място.
Ти и сега държиш едно, ала не се напъвай много...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот plamen_penev » 20 Ное 2009, 01:04

Ако ставаше само с напъни- щеше да си на призовото място.
Ти и сега държиш едно, ала не се напъвай много...

Мале-е-е-е Поли! Не мога да те позная! Съвсем си заприличала на любимците си... :shock: :shock: :shock:
plamen_penev
Активен потребител

Назад към Административно право