начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

АПИС или СИЕЛА

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

АПИС или СИЕЛА

Мнениеот КОЛЕВА » 19 Май 2004, 11:14

КОЯ ПРАВНО-ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА Е ПО-ДОБРА АПИС ИЛИ СИЕЛА?
КОЯ Е НА ПО-ИЗГОДНА ЦЕНА И ДАЛИ МОГА ДА СИ Я НАМЕРЯ НЕЛЕГАЛНО?
КОЛЕВА

Re: АПИС или СИЕЛА

Мнениеот Гери » 19 Май 2004, 11:20

апис, но няма как да стане нелегално!
Гери

LEX-online :))))))))

Мнениеот Anastassia Terzieva » 19 Май 2004, 13:59

az lichno imam i ciela i lexonline i opredeleno predpochitam vtorata- tia e i po evtina i se obnoviava sled vseki DV i poluchavash polzvash i samia DV
kolkoto do apic- ima tozi plyus che na mnogo mesta v durj.administracia v sada i v prokuraturata polzvat neia
Anastassia Terzieva

Мнениеот Гери » 19 Май 2004, 14:21

и Сиела ОнЛайн позволява достъп до последният брой на Държавен вестник (обновяването става на същият ден), съдебна практика (много богата). Аз съм също и със Сиела ОнЛайн и съм много доволна!
Гери

Мнениеот donna 2 » 19 Май 2004, 15:08

апис също може да се обновява по интернет , при мене се обновява на няколко дни не съм обръщала внимание точно колко така е поръчена и аз съм доволна ползвам освен законите и процедурите ,финанси ,регистър ,глобус и време и страшно съм доволна , допълнително имам и една норма ,тя е по-бедна но е локална и ако се скапи интернета преминавам към нея
donna 2

Мнениеот 444 » 19 Май 2004, 15:46

Честно казано, Сиелката е доста посредствена....
444

Мнениеот 132 » 19 Май 2004, 15:51

Срамота е, че искате да намерите нещо нелегално. Т.е. Да крадете от труда на другите. Срамота, че и сте юрист.
132

Мнениеот Отчаяна » 19 Май 2004, 15:52

Kolejke na koeto i da se sprete moga da vi uredq nelegalno vklju4vane na po-izgodna ot predlaganata oficialna cena. Po princip Ciela e po-eftina.
Mogete da mi pishete na e-mail:
velevatanya@hotmail.com
ili da mi se obadite na telefon
9267326
Отчаяна

Мнениеот moron » 19 Май 2004, 15:53

Сиела е по-добрата, колежке. Ориентирайте се.
moron

Мнениеот Potrebitel22 » 19 Май 2004, 19:34

АПИС!!! ВСИЧКО ПРАВИ САМ! САМО ДА МУ ПОДСКАЖЕШ КАКВО ИСКАШ И ТИ СЕ ПОДНАСЯ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ - ПРАВИ ЕДНО, ПРАВИ ДВЕ .... Ако искаш да разбереш какво мисли ВКС по даден казус - нама начин да не намериш поне две решения по абсолютно същия случай като твоя !
Пък и не сме толкова богати, че да купуваме евтини неща. Цената на Апис не е толкова висока, а ако се обедините с колеги и си направите абонамент за няколко работни места става съвсем поносимо. Не помня точно, но аз плащам като второ място за Апис и Апис-процедури и за година това е някъде около 400 лв. Освен това има промоции по различни празници и дават отстъпки за адвокати, нотариуси и т.н.
Potrebitel22

Мнениеот куна » 20 Май 2004, 10:15

колега 132, ти в кой свят живееш?
куна

Мнениеот куна » 20 Май 2004, 10:18

а колко струва абонамент за апис за един потребител, знае ли някой?Има ли дискове на апис,каквито имат сиела? За апис-процедури отделно ли се плаща?Предварително благодаря за информацията.
куна

Мнениеот cleo » 20 Май 2004, 11:24

predimstwata na apis pred ciela sa procedurite, w apis razrabotkata e po po-drobna s poweche primerni obrazci
praktikata i na dwete mesta ne e pylna i ne e aktualizira, w towa otnoshenie norma e nai-dobra
Аватар
cleo
Потребител

Мнениеот 444 » 20 Май 2004, 14:11

Oh, maiko mila....
444

Мнениеот Отчаяна » 20 Май 2004, 14:24

abonamenta za Apis e 400 lv., ima otdelno i za proceduri, vij http://www.apis.bg. Apis nqma siskove samo Ciela ima
Na 4erno abonamenta e napolovina
Отчаяна

Мнениеот куна » 20 Май 2004, 14:38

къде мога да си намеря апис на черно? дайте някакви координати
куна

Мнениеот senies » 20 Май 2004, 15:43

Апис е по добра, харесва ми, а що се отнася до това дали може да се намери нелегално, то ние сме безсилни, всичко може и то лесно без усилия, заштото някои вече са положили достатъчно.
senies
Нов потребител

Мнениеот Toshko » 20 Май 2004, 16:03

SAMO NORMA!!!!!
Toshko

Мнениеот Dizhela » 20 Май 2004, 20:08

samo free softuer
Dizhela

Мнениеот hariman » 20 Май 2004, 21:58

БТК поддържа много добър юриди4ески сайт http://www.infotel.bg/juen актуализира се по няколко пъти на ден има държавен вестник от 1993 до последния брой. Цената е около 100лв. на година. Доколкото знам се ползва от Конституционния съд
hariman
Потребител

Следваща

Назад към Лекции и материали