- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
АПИС или СИЕЛА
|
|
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
АПИС или СИЕЛА
КОЯ ПРАВНО-ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА Е ПО-ДОБРА АПИС ИЛИ СИЕЛА?
КОЯ Е НА ПО-ИЗГОДНА ЦЕНА И ДАЛИ МОГА ДА СИ Я НАМЕРЯ НЕЛЕГАЛНО?
КОЯ Е НА ПО-ИЗГОДНА ЦЕНА И ДАЛИ МОГА ДА СИ Я НАМЕРЯ НЕЛЕГАЛНО?
- КОЛЕВА
LEX-online :))))))))
az lichno imam i ciela i lexonline i opredeleno predpochitam vtorata- tia e i po evtina i se obnoviava sled vseki DV i poluchavash polzvash i samia DV
kolkoto do apic- ima tozi plyus che na mnogo mesta v durj.administracia v sada i v prokuraturata polzvat neia
kolkoto do apic- ima tozi plyus che na mnogo mesta v durj.administracia v sada i v prokuraturata polzvat neia
- Anastassia Terzieva
Re: АПИС или СИЕЛА
и Сиела ОнЛайн позволява достъп до последният брой на Държавен вестник (обновяването става на същият ден), съдебна практика (много богата). Аз съм също и със Сиела ОнЛайн и съм много доволна!
- Гери
апис също може да се обновява по интернет , при мене се обновява на няколко дни не съм обръщала внимание точно колко така е поръчена и аз съм доволна ползвам освен законите и процедурите ,финанси ,регистър ,глобус и време и страшно съм доволна , допълнително имам и една норма ,тя е по-бедна но е локална и ако се скапи интернета преминавам към нея
- donna 2
Срамота е, че искате да намерите нещо нелегално. Т.е. Да крадете от труда на другите. Срамота, че и сте юрист.
- 132
Kolejke na koeto i da se sprete moga da vi uredq nelegalno vklju4vane na po-izgodna ot predlaganata oficialna cena. Po princip Ciela e po-eftina.
Mogete da mi pishete na e-mail:
velevatanya@hotmail.com
ili da mi se obadite na telefon
9267326
Mogete da mi pishete na e-mail:
velevatanya@hotmail.com
ili da mi se obadite na telefon
9267326
- Отчаяна
АПИС!!! ВСИЧКО ПРАВИ САМ! САМО ДА МУ ПОДСКАЖЕШ КАКВО ИСКАШ И ТИ СЕ ПОДНАСЯ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ - ПРАВИ ЕДНО, ПРАВИ ДВЕ .... Ако искаш да разбереш какво мисли ВКС по даден казус - нама начин да не намериш поне две решения по абсолютно същия случай като твоя !
Пък и не сме толкова богати, че да купуваме евтини неща. Цената на Апис не е толкова висока, а ако се обедините с колеги и си направите абонамент за няколко работни места става съвсем поносимо. Не помня точно, но аз плащам като второ място за Апис и Апис-процедури и за година това е някъде около 400 лв. Освен това има промоции по различни празници и дават отстъпки за адвокати, нотариуси и т.н.
Пък и не сме толкова богати, че да купуваме евтини неща. Цената на Апис не е толкова висока, а ако се обедините с колеги и си направите абонамент за няколко работни места става съвсем поносимо. Не помня точно, но аз плащам като второ място за Апис и Апис-процедури и за година това е някъде около 400 лв. Освен това има промоции по различни празници и дават отстъпки за адвокати, нотариуси и т.н.
- Potrebitel22
а колко струва абонамент за апис за един потребител, знае ли някой?Има ли дискове на апис,каквито имат сиела? За апис-процедури отделно ли се плаща?Предварително благодаря за информацията.
- куна
predimstwata na apis pred ciela sa procedurite, w apis razrabotkata e po po-drobna s poweche primerni obrazci
praktikata i na dwete mesta ne e pylna i ne e aktualizira, w towa otnoshenie norma e nai-dobra
praktikata i na dwete mesta ne e pylna i ne e aktualizira, w towa otnoshenie norma e nai-dobra
-
cleo - Потребител
abonamenta za Apis e 400 lv., ima otdelno i za proceduri, vij http://www.apis.bg. Apis nqma siskove samo Ciela ima
Na 4erno abonamenta e napolovina
Na 4erno abonamenta e napolovina
- Отчаяна
Апис е по добра, харесва ми, а що се отнася до това дали може да се намери нелегално, то ние сме безсилни, всичко може и то лесно без усилия, заштото някои вече са положили достатъчно.
- senies
- Нов потребител
БТК поддържа много добър юриди4ески сайт http://www.infotel.bg/juen актуализира се по няколко пъти на ден има държавен вестник от 1993 до последния брой. Цената е около 100лв. на година. Доколкото знам се ползва от Конституционния съд
- hariman
- Потребител
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|