- Дата и час: 25 Ное 2024, 10:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Акт
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Акт
Регистрирах си кола в КАТ,която бях закупил 2 месеца преди това.Служителката ме изпрати при инспектор да ми напише акт за неспазване 14-дневния срок за регистрация.Дотук нормално.Интересно ми стана,че инспекторът ми поиска свидетелството за правоуправление,за да ми напише акта.Предложих му личната си карта,но ми отказа с мотива,че трябва да ми изземе контролният талон за доказателство.Не ми се разправяше,че бързах да регистрирам колата.Ами ако нямах шоф.книжка?Правилно ли е според Вас КАТ да изискват в посоченият случай шоф.книжка задължително?Така може и точки да ми вземат .
- studentka86
- Младши потребител
Re: Акт
Попитахте ли служителят, studentka86, на какво законово основание иска от вас шофьорската ви книжка? Закон, член, алинея... за да си го прочетете сама. Тези хора работят понякога по някакви "много секретни" инструкции... Попитайте го! Може пък искането му да е напълно законно, ако и да е нелогично?
- plamen_penev
- Активен потребител
Re: Акт
Ами ако колата беше на инвалид/моята е точно така и инвалида няма книжка/ какво щеше да поиска? Шофьорска книжка на инвалида ли? То някои инвалиди имат шофьорски книжки, ама ако инвалида е сляп?
Що не му казахте, че нямате книжка а сте си купил колата за да се учите да карате?
Що не му казахте, че нямате книжка а сте си купил колата за да се учите да карате?
- popo45
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|