- Дата и час: 25 Ное 2024, 07:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Да стана Инстуктор.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Да стана Инстуктор.
Здравей те на всички .Искам да ви попитам някой знае ли какво се изисква за да станеш шофьорски инструктор.Да ли освен фирма трябва да имам някакво по специално образование.Моля ако някой знае или е чул нещо да пише или да ме упъти къде да отида ида проверя.Предварително благодаря.
- zhelezen
- Нов потребител
Ако имаш сериозни намерения, няма да получиш сериозни и пълни отговори на всички интересуващи те въпроси тук във форума. Както и не се решават сериозни проблеми на чаршията.
Идете при друг инструктор и при адвокат и ако устловията не убият желанието ви, подгответе и лодавайте неизбежната бюрократична бумажщина.
Идете при друг инструктор и при адвокат и ако устловията не убият желанието ви, подгответе и лодавайте неизбежната бюрократична бумажщина.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Инстуктор
Да но като отида при някой инструктор според вас да ли ще иска да ми кажи "според тях" тънкостите да се стани инструктор. Дали няма да кажи че искам да му взема хляба,а адвокатите да ли ще знаят какво се подава и къде трябва да се отиде и какво да се направи за да се почни тази дейност.
- zhelezen
- Нов потребител
Въпросът, който задавате е уреден в НАРЕДБА № 34 от 24.11.2003 г. за придобиване на квалификация по професия "Инструктор за обучение на водачи на моторни превозни средства" и НАРЕДБА № 37 от 2.08.2002 г. за условията и реда за обучение на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на моторно превозно средство и условията и реда за издаване на разрешение за тяхното обучение.[/b]
- prof_prof
- Потребител
инструктор
Благодаря ви че ме насочихте къде да прочета.
- zhelezen
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|