Колеги, ако някой от вас знае, моля да ми каже откъде да изтегля текста на
Закон за ратифициране на: Европейската конвенция за защита на животните компаньони; Европейската конвенция за защита на гръбначните животни, използвани за експериментални и други научни цели и Протокола за изменение на Европейската конвенция за защита на гръбначните животни, използвани за експериментални и други научни цели; Европейската конвенция за защита на животните, отглеждани за селскостопански цели и Протокола за изменение на Европейската конвенция за защита на животните, отглеждани за селскостопански цели, и Европейската конвенция за защита на животните при умъртвяване чрез клане
- Дата и час: 23 Ное 2024, 19:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ратификация - помощ!
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Ратификация - помощ!
Текста на закона или текста на конвенциите?
Обн. ДВ. бр.34 от 27 Април 2004г. - всичките са в този брой, с аналогичен текст:
Член единствен. Ратифицира Европейската конвенция за защита на животните компаньони (ETS № 125, Страсбург, 13 ноември 1987 г.), подписана на 21 май 2003 г. в Страсбург.
Законът е приет от ХХХIХ Народно събрание на 15 април 2004 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.
Обн. ДВ. бр.34 от 27 Април 2004г. - всичките са в този брой, с аналогичен текст:
Член единствен. Ратифицира Европейската конвенция за защита на животните компаньони (ETS № 125, Страсбург, 13 ноември 1987 г.), подписана на 21 май 2003 г. в Страсбург.
Законът е приет от ХХХIХ Народно събрание на 15 април 2004 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.
- случаен
мисля, че мога да ти помогна...просто ми изпрати мейла си, за да ти препратя текстовете
- barabar
- Младши потребител
Грешка! Става дума за текста на конвенциите, разбира се. Благодаря!
До barabar - Octavius@lex.bg
Благодаря!
До barabar - Octavius@lex.bg
Благодаря!
- octavius
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|