начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

rabota bez trudov dogovor

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

rabota bez trudov dogovor

Мнениеот deki88 » 28 Май 2011, 15:21

Zdraveite, ne sym sigurna dali tuk tochno trqbva da pisha za moq problem, taka che me izvinete.
Zapochnah rabota v edna firma malko predi da razbera, che sym bremenna, trudov dogovor uj mi bil napraven, no ne mi go dadoha da go podpisha. Nqkolko pyti pitah za nego i mi se kazvashe "shte go podpishesh za kyde byrzash". E az vece rodih, rabotodatelq mi otkazva da se sreshtne s men i da opravim dokumentaciqta, na men nito sa mi izplateni bolnichnite po bremennost i maicinstvoto, nito moga da podam deklaraciq za detski nadbavki. Pomolih da mi se dade telefona na schetovoditelkata, za da govorq s neq, no i tova mi beshe otkazano.
Neznam kakvo da pravq, molq posyvetvaite me!
Последна промяна consultant на 29 Май 2011, 18:54, променена общо 1 път
Причина: ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
deki88
Нов потребител

Назад към Осигурително право