начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

скица на недвижим имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

скица на недвижим имот

Мнениеот nedelin » 17 Дек 2013, 16:49

Здравейте,

Имам скица на недвижим имот. Как по нея мога да се ориентирам колко квадрата е имота, тъй като на нея има само номера на УПИ? Дано въпроса ми не Ви се стори неуместен.
nedelin
Нов потребител

Re: скица на недвижим имот

Мнениеот vdggbg » 17 Дек 2013, 18:53

Всяка скица на недвижим имот е извадка от нещо - подробен устройствен план, кадастър, кадастрална карта - тази, която Вие имате - от какво е извадка? Иначе, по принцип, на скицата би трябвало да е посочен мащаб - можете да се ориентирате за площта чрез сравнително прости измервания и изчисления.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Re: скица на недвижим имот

Мнениеот julyanvonemona » 17 Дек 2013, 20:00

vdggbg написа:.......- можете да се ориентирате за площта чрез сравнително прости измервания и изчисления.
бих добавил изучавани в средно-образователния курс по математика.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация