начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Груб строеж -цени труд и материали

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Груб строеж -цени труд и материали

Мнениеот nk7702n » 25 Юли 2013, 23:02

julyanvonemona написа:nk7702n от всичко най-готиното в твойто клипче е дето се пее че в хола я чака пържола. Много обичам песните за, а и звука от печенето на пържоли. Само дето тук няма как да се случи!

:lol: :lol: :lol: Ето яяяяя - пържолката :wink: :
Изображение
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 25 Юли 2013, 23:11

Ха така! Сега я докарай и на вкус, като мама, пък по дяволите "ЗУТ хоризонтите" и всичките lex bg персонажи! Аз никога не забравям да "храня" публичната инфраструктура - по точно канализацията, само че някои тук не разбират от метафори.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот bgarch » 26 Юли 2013, 15:28

За известно време ме нямаше и темата за пазарната икономика и за пържолките се е развила с буйна сила. Хубава е тази пържола, ама защо така, от 09.11.2008 година. Нещо многозначително има в датата на пържолата. Оттогава някъде май обявиха живота ни за "криза" и направиха пазарната икономика силно зависима от непазарни механизми, за да сме се борели с кризата.
Изображение
bgarch
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 27 Юли 2013, 09:16

В същност за нас неюристите в този форум зададената тема е много интересна и ние двамата с bgarch, направихме две изказвания, които - за да бъде направен опит за остракация от страна на Мelly, чрез забележдата за разпищолването - явно не са и по вкуса, вероятно предвид факта, че предстоеше коментар за особености при създаването на договори за проектиране и строителство.
Като тематика договорите са "светая светых" за всеки юрист (и с основание), но за разлика от "ЗУТ-хоризонтите", където имам известни претенции, не бих се осмелил да изкажа каквато и да е концепция по въпросите на този клон от юриспруденцията. Щях жадно да слушам и събирам знания, като послушник в манастир. Затова именно информация за каквито и да са знания по въпроса трябва да бъдат табу за лицата посочени в т.т.1 и 2 от по-предишния ми пост. Предвид факта, че малцина от неюристите правят опит да придобиват такива знания, а я карат чрез емпиричен подход, ще уточня че в случая особено се касае за лицата по т.2.
Melly може би ще натрапиш мантрата "този форум не е място за придобиване на знания"?
- Кой го каза моля?
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация