- Дата и час: 02 Дек 2024, 01:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ограда по чл.48. ал.3 от ЗуТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Ограда по чл.48. ал.3 от ЗуТ
Дааа, и теб можем да те изтеглим в някой от тиражите...ако имаш късмет.
- ana_george
- Младши потребител
ana_george написа:Дааа, и теб можем да те изтеглим в някой от тиражите...ако имаш късмет.
Олееее, не ме възприемай като "топка" в разиграването, моля!
-
Melly - Старши потребител
Колкото по-интелигентен човека, ерудиран, натрупал опит с годините, толкова по-арогантен и надменен! Съмнявам се да стигнеш до заветната нирвана. А ако твърдиш, че го постигаш, значи заблудата е двойна.
Горко.
Горко.
- ztodorov
- Нов потребител
ztodorov написа:Колкото по-интелигентен човека, ерудиран, натрупал опит с годините, толкова по-арогантен и надменен! Съмнявам се да стигнеш до заветната нирвана. А ако твърдиш, че го постигаш, значи заблудата е двойна.
Горко.
БД.
Липсва адресат!
-
ztodorov написа:Колкото по-интелигентен човека, ерудиран, натрупал опит с годините, толкова по-арогантен и надменен! с добавка от мен: НО не избива комплекси на чужд гръб
Обидения, така става ли
- anserk
- Активен потребител
anserk написа:ztodorov написа:Колкото по-интелигентен човека, ерудиран, натрупал опит с годините, толкова по-арогантен и надменен! с добавка от мен: НО не избива комплекси на чужд гръб
Обидения, така става ли
Тц...
-
Частно диферециално уравнение от 4-ти ред. Дли пък няма да се окаже единственият числен метод за да се реши кой какво иска да каже???
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
julyanvonemona написа:Частно диферециално уравнение от 4-ти ред. Дли пък няма да се окаже единственият числен метод за да се реши кой какво иска да каже???
По-скоро спектакъл.
-
Кво се правите на ударени, че не схванахте до кого е адресирано. Един в този форум се хвали за жалките му опити да достигне Нирваната. И именно той парадира с великите си познания, там за некви си уравнения... Не било ясно какво съм искал да кажа. Смешници.
Съжалявам, че за пореден път направих грешката да хвърля бисери на прасетата. Стъпкаха ги, обърнаха се и ме разкъсаха.
Съжалявам, че за пореден път направих грешката да хвърля бисери на прасетата. Стъпкаха ги, обърнаха се и ме разкъсаха.
- ztodorov
- Нов потребител
anserk написа:ztodorov написа:Колкото по-интелигентен човека, ерудиран, натрупал опит с годините, толкова по-арогантен и надменен! с добавка от мен: НО не избива комплекси на чужд гръб
Обидения, така става ли
В интерес на истината, защитавах тебе. тъй като многоуважавания Юлиан от Емона, явно подпийнал, се подигра на твоя опит да напишеш отказ.
Какъв шанс имам аз, "врагът" с моят проблем "въшка" да намеря културно помощ? Ако имах пари, щях ли да цъкам у интернету да намеря некой друг конрад с подобна мене съдба, току виж някой ЗУТ гуру му отговорил?
Горко! Явно горко на мен. Един форум с претенция за даване на помощ по-малко.
Или трябва кротичко, като виновен шофьор пред катаджия, да търпя унижението, но да получа исканият съвет, макар и накъдрен, къде с ирония, къде с буржоазни лигавщини.
- ztodorov
- Нов потребител
Уважаеми г-н ztodorov, в този форум много хора оказват и получават помощ, а Вашите опити да въздадете справедливост потънаха, за съжаление, в неспособността Ви да се изразявате, па макар и с ирония и "буржоазни лигавщини".
- magodeoz
- Активен потребител
Даа-аа, Нирваната! Не знам дали ми е съдено въобще да достигна до нея, но аз съм направил първата технологична крачка в тази посока! Осъзнал съм, че има карма! За да ти помогна и ти да я направиш (крачката имам предвид) в прав текст ще ти кажа, че ТВОЯТА КАРМА е никога въз основа само на решението на ВКС да не построиш ограда по смисъла на чл.48 ал.3 ЗУТ, а ако упорстваш ще направиш така, че без съгласието на СЪСОБСТВЕНИКА си няма да можеш да направиш и каквото и да е строително-монтажно преграждане за да се отделиш от него! Това е ТВОЯТА КАРМА разбра ли ztodorov!
Нека ти припомня, че ние всички принадлежим към вида homo sapiens и от "бисери" не разбираме! За "прасетата" не знам, ама можеш да продължаваш да опитваш!
Нека ти припомня, че ние всички принадлежим към вида homo sapiens и от "бисери" не разбираме! За "прасетата" не знам, ама можеш да продължаваш да опитваш!
-
Има си хас, да не се защитите и да не отвърнете на удара. Не съм и очаквал някой да каже: "Прав си, попрекалихме. Гордостта ни ни заслепява и понякога, вместо да служим на хората, къде неусетно, къде съвсем тенденциозно, се себеизтъквахме, самоласкаехме и т.н. Молим за извинение". Благородството, честта и доблестта са рядкост в днешно време.
Кажете ми, колеги на г-н Юлиан от Емона, не е ли арогантно на тези, които този форум помага, да ги нарича "врагове" и проблемите, с които идват - "въшки"?
Иначе, адмирирам солидарността ви към колега и съфорумец.
Кажете ми, колеги на г-н Юлиан от Емона, не е ли арогантно на тези, които този форум помага, да ги нарича "врагове" и проблемите, с които идват - "въшки"?
- объркан съм. Мислех, че пиша на интелигентни хора с достатъчно обща култура, че да познават общо взето популярни сентенции, били те дори по-познати сред християнските кръгове. При желание бих ви насочил къде точно в евангелието на Матей го пише. Ирония? Да, ползвам. Буржоазните лигавщини - интересно сякаш говориш с дете. Ти му кажеш: "Ти си такъв!" и то, като няма какво друго да каже, отговаря "Не, ти си!".magodeoz написа:неспособността Ви да се изразявате, па макар и с ирония и "буржоазни лигавщини".
Иначе, адмирирам солидарността ви към колега и съфорумец.
- ztodorov
- Нов потребител
Къде, казвате, в евангелието от Матея пише за виновния шофьор и катаджията?
Понеже не разбирате - да поясня. С търпение, като за малко дете, така да се каже. В този форум Вие сте изказал 4 (четири) мнения. Нито едно от тях не съдържа молба за помощ, за съвет, или дори въпрос (на който някой да Ви отговори с ирония и/или "буржоазна лигавщина"). И четирите, за сметка на това, съдържат нападки към нечии написани тук думи, които, освен че не се отнасят до Вас, Вие не сте и разбрал. Този път разчитам на общата Ви култура, но ако има нещо неясно - питайте, може и с цитати от Корана.
Понеже не разбирате - да поясня. С търпение, като за малко дете, така да се каже. В този форум Вие сте изказал 4 (четири) мнения. Нито едно от тях не съдържа молба за помощ, за съвет, или дори въпрос (на който някой да Ви отговори с ирония и/или "буржоазна лигавщина"). И четирите, за сметка на това, съдържат нападки към нечии написани тук думи, които, освен че не се отнасят до Вас, Вие не сте и разбрал. Този път разчитам на общата Ви култура, но ако има нещо неясно - питайте, може и с цитати от Корана.
- magodeoz
- Активен потребител
Действително нищо не питам. Нямам проблеми с оградите си, нямам проблемен съсобственик.
Нападки - силно казано. Предпочитам възмущение. Вече отива на разочарование и бърза към крайната фаза - отчаяние.
За втори път демонстрирате същата евтина словесна хватка - изкарахте мене малкото дете. И не бързайте да искарате себе си отчаян или разочарован. И не питайте: "Ами, като не питате, какво правите тука тогава?" Надали ще успея да защитя целия си пост. Все ще намерите някъде нещо да се захванете.
Чакам отговор от други участници относно въпроса ми (всъщност имал съм питане) за "враговете" и "въшките".
Всъщност сега забелязах, че в този форум има опция "добави враг" . Вече ми е ясно защо.
Нападки - силно казано. Предпочитам възмущение. Вече отива на разочарование и бърза към крайната фаза - отчаяние.
За втори път демонстрирате същата евтина словесна хватка - изкарахте мене малкото дете. И не бързайте да искарате себе си отчаян или разочарован. И не питайте: "Ами, като не питате, какво правите тука тогава?" Надали ще успея да защитя целия си пост. Все ще намерите някъде нещо да се захванете.
Чакам отговор от други участници относно въпроса ми (всъщност имал съм питане) за "враговете" и "въшките".
Всъщност сега забелязах, че в този форум има опция "добави враг" . Вече ми е ясно защо.
- ztodorov
- Нов потребител
Не се отчайвайте. И не бързайте да добавяте потребители в графата "врагове" - тогава няма да виждате техните мнения в дискусията, и - язък за класическата словесност и сравнителната теология!
- magodeoz
- Активен потребител
ха,ха,ха,ха, понеже в опциите на форума съм направо сакат, благодаря ти за просветлението magodeoz
-
Мен ли щяхте да добавите в таз графа? Не се притеснявайте, нямам ментални проблеми, предизвикани от рядко срещано заболяване на мозъчната кора.
- magodeoz
- Активен потребител
Толкова ли те уплаших. Ти умееш да вникваш в нещата! Защо така се притесни?
Само доставяме незаслужено удоволствие на ztodorov. Въобще нямам предвид теб. Ех че ме е яд накара ме да се оправдавам! Печелиш точка! Имам малко друга работа и бързо ще се върна към трайното уреждане на нещата, даже ще пусна специализирана тема за да не затлачваме въпроса на aspida!
Само доставяме незаслужено удоволствие на ztodorov. Въобще нямам предвид теб. Ех че ме е яд накара ме да се оправдавам! Печелиш точка! Имам малко друга работа и бързо ще се върна към трайното уреждане на нещата, даже ще пусна специализирана тема за да не затлачваме въпроса на aspida!
-
Той разбира от този вид удоволствие колкото свиня от кладенчова вода. Не ми е било приоритет да се състезавам, затова - връщам точката. И аз се извинявам на aspida за спама, който сътворихме съвместно, и и желая успех!
- magodeoz
- Активен потребител
Назад към Строителство и регулация
|
|