начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

казан за ракия

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

казан за ракия

Мнениеот petenceto2 » 15 Дек 2015, 23:53

Искам да закупя имат на чиято територия има действащ казан за ракия.Каква е процедурата да продължа с тази дейност?
petenceto2
Нов потребител

Re: казан за ракия

Мнениеот sterster » 16 Дек 2015, 13:31

рикия да се чете - бел.ред :idea:

и да ме каниш често....
sterster
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 22 Дек 2015, 11:21

petenceto2 написа:Искам да закупя имат на чиято територия има действащ казан за ракия.Каква е процедурата да продължа с тази дейност?
Най-напред проучи чия е тази територия и после ще видим.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот ivanov_p » 22 Дек 2015, 11:38

Тези казани в старо време бяха на общините. Чувал съм, че е имало и към ТКЗС-тата, но не съм сигурен, а може и казанът да е ТКЗС-то или друга кооперация, а земята да е била общинска, сложна история.
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 22 Дек 2015, 18:19

Именно, но може и казанът да е бил на "чорбаджия-изедник" от преди 09.09.1944г. та да е реституиран.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация