начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

водопровод в парцела ми и сервитути

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

водопровод в парцела ми и сервитути

Мнениеот jikardo_1983 » 25 Апр 2015, 13:29

Впарцела,който купих наскоро,има шахта,от която тръгват водопроводни тръби за 4 къщи.Този водопровод е от каптаж,а тезиукоито я ползват са си направили кооперация,в която не искат да включат и мен.Договори за сервитут нямат нито с мен,нито с бившия собственик.Няма вписани тежести върху имота ми в това отношение,както се изисква от ЗУТ и ЗВ.И понеже не ми дават скица за водопровода,от която ще се види,че шахтата е в мястото ми и те го ползват като свое,не мога да взема разрешение за строеж,защото нямам вода .
Какви законови права имам и как да се преборя да ме включат в кооперацията.
jikardo_1983
Нов потребител

Re: водопровод в парцела ми и сервитути

Мнениеот julyanvonemona » 26 Апр 2015, 08:05

jikardo_1983 написа:Този водопровод е от каптаж,
:?: :?: :?: :?:
Наличието на каптаж , който да се намира в продаден на Вас имот?...Хм! Не е ясно.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация