- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Противопожарна безопасност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Противопожарна безопасност
Имам кухня- майка с двама работници.Работи се на ток и на газ. На какъв клас и подклас съответно трябва да отговаря кухнята за противопожарна безопасност?
- yorstomak
- Младши потребител
- Мнения: 21
- Регистриран на: 22 Фев 2012, 16:27
Re: Противопожарна безопасност
Въпросът Ви не е за раздел "Търговско право", преместете го в "Строителство и регулации", там по има шанс да получите отговори.
Иначе въпросът е с повишена трудност по отношение на пожарникарската наредба. Ако го третирате като производствен обект и се работи с горими газове, възможно е пожарникарите да настояват за категория Ф5А, само че е по- добре за Вас да бъде Ф5В. Количеството е твърде малко, за да го причисляват там. Ако е обществено- обслужващ обект за обществено хранене- тогава е Ф.3.4.
Иначе въпросът е с повишена трудност по отношение на пожарникарската наредба. Ако го третирате като производствен обект и се работи с горими газове, възможно е пожарникарите да настояват за категория Ф5А, само че е по- добре за Вас да бъде Ф5В. Количеството е твърде малко, за да го причисляват там. Ако е обществено- обслужващ обект за обществено хранене- тогава е Ф.3.4.
- bgarch
- Потребител
- Мнения: 873
- Регистриран на: 03 Окт 2010, 14:53
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 37 госта