Да,наистина примерът ,с който си служа говори за липса на елементарна съобразителност,въпреки,че аз бих го нарекъл доверие в честността на хората.Незнам как така решихте ,че си мисля ,че всички архитекти постъпват по този начин.Но за същество,което не може да се числи към хората ,ами толкова ми е акълът.Немисля,че е коректно да ме нападате и обиждате без да ме познавате.Къде точно го прочетохте всичко това ,в което ме обвинявате.Аз уважавам хората ,които са учили,но немога да уважавам тези ,които са ме измамили и са се възползвали от доверчивоста ми .За мен архитектите са умни и интелигентни хора,положили много усилия ,за да получат образованието си,но както навсякъде и във вашата гилдия има изключения.
П.С.
Моля модераторите да изтрият всичките ми постове,защото аз се регистрирах в този форум с надеждата да получа съвет,който и получих от някой от потребителите,за което съм им благодарен,а не за да създавам конфликти.За да се избегнат повече дрязги и злобни коментари Ви моля да изтриете всичките ми постове,а ако искате и регистрацията ми.
Благодаря на всички за съветите,които ми дадохте.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 02:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Контролен орган на главен архитект на районно кметство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Контролен орган на главен архитект на районно кметство
chef0 написа:П.С.
Моля модераторите да изтрият всичките ми постове,защото аз се регистрирах в този форум с надеждата да получа съвет,който и получих от някой от потребителите,за което съм им благодарен,а не за да създавам конфликти.За да се избегнат повече дрязги и злобни коментари Ви моля да изтриете всичките ми постове,а ако искате и регистрацията ми.
Благодаря на всички за съветите,които ми дадохте.
Homo homini lupus est. Това имах предвид когато грубо Ви репликирах по отношение принадлежността ви към Homo sapiens. Не съм го казал аз, а е правило възникнало в ROMA. Така че следва да потърсите начин персонално да прегризете врата на моя колега, който е постъпил с Вас според римския принцип, а не да да търсите обществен отзвук за справедливост и да навеждате мисли от празно естество. И не се самобичувайте. Всички са равнодушни към болката Ви. Само отегчените гледат сеир.
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Категорично отказвам да се занимавам повече с теб.Пиши си каквото искаш,лъскай си егото колко искаш.
- chef0
- Нов потребител
Правилно. В един момент сам ще си приказва.
-
Melly - Старши потребител
Уважавам свободната Ви воля!chef0 написа:Категорично отказвам да се занимавам повече с теб.Пиши си каквото искаш,лъскай си егото колко искаш.
Няма да съм сам. Достатъчно ми е че ти винаги ще имаш нагласата да ме чвтеш.Melly написа:Правилно. В един момент сам ще си приказва.
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Строителство и регулация
|
|