начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Наследство

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Наследство

Мнениеот kralsk » 31 Окт 2017, 16:57

Баща ми остана единствен наследник на имотите от баба ми и дядо ми и от чичо ми (негов брат). От тях има земи, къща, апартаменти и вила. Баща ми е алкохолик и се опасявам, че може да започне да продава имотите. Какви права имам аз за наследство на тези имоти и мога ли да ги запазя, ако той реши да ги продава. Или как мога аз да ги придобия ?
kralsk
Младши потребител

Re: Наследство

Мнениеот karanedeff » 31 Окт 2017, 17:02

Може да опиташ да го поставиш под запрещение!
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Re: Наследство

Мнениеот lawchoice » 31 Окт 2017, 19:27

kralsk написа:... Какви права имам аз за наследство на тези имоти и мога ли да ги запазя, ако той реши да ги продава. Или как мога аз да ги придобия ?

Може да ги запазите, като станете другар по чашка на баща ви /с оглед това да намерите общ език/ и го убедите да ви прехвърли правото на собственост върху недвижимите имоти. Уважавайте правата на другите!
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител

Назад към Съсобственост и делба