начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

определяне на наследници

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

определяне на наследници

Мнениеот tatitka » 12 Май 2017, 16:36

Имотът за който става въпрос е собственост на моя дядо.След неговата смърт наследници са майка ми,която има две деца-аз и брат ми и вуйчо ми който има една дъщеря.След смърта на майка ми и вуйчо ми мислехме,че сме само трима наследници,но се оказа,че вуйчо ми е сключил граждански брак с една циганка преди 7-8 години и сега тя фигурира в акта за наследник от негова страна.Имотът на вуйчо ми е по наследство и е личен, в такъв случай има ли право на наследство въпросната циганка?
tatitka
Нов потребител

Re: определяне на наследници

Мнениеот katerinakuch » 16 Май 2017, 14:15

Да
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Съсобственост и делба