начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Антирадар

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот soni » 09 Дек 2007, 02:13

Здравейте :D , не ми е работа да пиша в този форум , но се зачетох в темата. По член 181 ал2 Вие пречите да ви бъде измерена скоростта , тъй като при измерването рязко я коригирате . Така ще Ви кажат катаджийте. Те са хора професионалисти ,и с години са на пътя имат мн. по-голям опит от Вас . Могат да Ви излъжат по 33 начина , да не ги описвам сега. Другата ви фатална грешка е че мислите че детекторът не излъчва . Напротив :D . Има помощен приемник RDD , който ще чуе вашият детектор поне от 2км. , не може обаче да локализира точно вашата кола , но и това има начин . Още не са ги внесли . Завържвам с това ,че не съм катаджия а строител ,и ползвам рад.детектор и съм си доволен .
soni
Нов потребител

Предишна

Назад към Административно право