- Дата и час: 22 Ное 2024, 04:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Регистриране кола на инвалид-отказ да се признае нот. зав. п
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Регистриране кола на инвалид-отказ да се признае нот. зав. п
В КАТ отказват да признаят нотариално подписано пълномощно за да регистрирам колата на дядо ми - инвалид. Имат ли право да откажат? На молбата ми да откажат в писмена форма, никои не иска да се подпише. Как мога да ги накарам да уважат пълномощното? Те твърдят, че имали инструкция, но тя не е публикувана никъде - според мен това е самоуправство или нещо подобно, но не знам как да ги атакувам.
- Стефан Стоименов
Re: Регистриране кола на инвалид-отказ да се признае нот. за
Доколкото разбрах, колата е собственост да дядото-инвалид и той Ви е упълномощил да я регистрирате на негово име в КАТ, така ли ?
- адв.
Да така е
Да, колата е на дядо ми инвалид, трябва да го водя да я регистрираме на негово име.Иначе имам пълномощно, водихме нотариус у нас и сега от КАТ ми казват - то не важи, води дядо си. Направо ме изумяват, КАТ не признават ли общоприетите норми и правила?
Благодаря за вниманието
Благодаря за вниманието
- Стефан Стоименов
Re: Регистриране кола на инвалид-отказ да се признае нот. за
Пуснето го чрез деловодството им с входящ номер или по пощата с обратна разписка. А после -мълчалив отказ?!?
така мисля поне
така мисля поне
- Пионерче
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|