начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

смяна на лихвен процент

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

смяна на лихвен процент

Мнениеот toni_sf » 18 Авг 2010, 14:27

може ли банка по решение на управителният си съвет да промени лихвеният си процент от юробор на основен лихвен и да промени договорите за стари задьлжения сьс заплаха за предсрочно изискуем даденият кредит ако кредитополучателя не се сьгласи да подпише новите изисквания.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Re: смяна на лихвен процент

Мнениеот Melly » 18 Авг 2010, 14:46

toni_sf написа:може ли банка по решение на управителният си съвет да промени лихвеният си процент от юробор на основен лихвен и да промени договорите за стари задьлжения сьс заплаха за предсрочно изискуем даденият кредит ако кредитополучателя не се сьгласи да подпише новите изисквания.

Надявай се на дискусия. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот toni_sf » 18 Авг 2010, 16:03

до-Melly :D едва ли, понеже аз минах по този пьт :D и затова исках да разбера дали е нормално при сключен договор за ипотека сьс ськредитоискател и нотарияно заверен договор дали банката може едностранно да смени правилата и само кредитополучателя да бьде уведомен :D а ськредитоискателя не и дали без вторият човек може да се направи нов погасителен план на ипотечният кредит :D не ме интересуват закони членове и алинеи, искам да чуя да или не, затова ми беше и запитването за топлофикация :D а пьк още не ми е хрумнала да питам за соф вода :D незнам дали си от софия , но пьк това си е много здрава тема пак
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот Melly » 18 Авг 2010, 17:54

Не ми казваш нищо ново. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот toni_sf » 19 Авг 2010, 00:49

до-Melly :D на мен ми е ясно, а ти имаш ли идея как може да се сьди дадено дружество което е сключило договор с фирма за принудително събиране на неплатени сметки :D и как тази фирма се добира до лична информация и денонощно те тормози :D и как тези дружества с който имаш договор ти предоставят личните данни на такива измислени герой
toni_sf
Активен потребител

Назад към Ипотека