начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Дайте ми съвет

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Дайте ми съвет

Мнениеот desita2 » 29 Окт 2009, 13:02

Ще запо4на по-отдале4е-жилището,в което живеем с мъжа ми и детето ми беше на свекъра ми,но той без наше знание го заложил,ние разбрахме за това твърде късно,когато ве4е беше на публи4на продан,тъй като вси4ки документи са пристигали при свекъра ми-на село.Времето ни притискаше,за това се доверихме на 4овек,който ни даде парите на лихва,но каза,4е не вярва на договорни ипотеки,за това поиска апартамента да се прехвърли на негово име-това се слу4и преди около 5 месеца.Ние си живеем в апартамента,намерили сме си купува4и,за да му жърнем парите,такава бе6е уговорката-да продадем апартамента,но сега този 4овек иска пове4е пари-ипотеката беше на стоиност 32000лв.,прехвърлянето около 3000лв,той казва,4е ни трупа лихвата,която е 7 процента върху 40000лв.Не знам какво да правя.Той каза,4е тези 5000лв дал на Съдия изпълнителя,но не се стигна до публи4на продан-сделката беше стана -покупко-продажбата преди това.
desita2
Нов потребител

Re: Дайте ми съвет

Мнениеот REVOLUTION » 29 Окт 2009, 13:44

Десита , Десита , а преди да ги надробите консултирахте ли се с адвокат или няма нужда да харчите грешни пари.Малко се разбира от това което сте написала.Препоръчвам да вземете всички документи и при колега , защото сте се набъркали в типична лихварска хватка и сега ако си действате самоинициативно или ще плащате като поп колкото и каквото ви каже "довереника" Ви или ще кажете чао - чао на жилището и пак ще плащате.
REVOLUTION
Активен потребител

Назад към Ипотека