- Дата и час: 21 Ное 2024, 17:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Превхърляне на МПС без платен данък?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
18 мнения
• Страница 1 от 1
Превхърляне на МПС без платен данък?
Здравейте, става дума за МПС на близък човек и казусът е следния: Автомобилът е собственост на въпросният човек от 5 години. НЕ е обявен в общината и за него не е плащан данък.
1. Какви документи са необходими за спиране на МПС-то от движение? Изисква ли се бележка за платен данък?
2. Какви са документите, които иска нотариуса при прехвърляне на МПС, което е спряно от движение? Изисква ли бележка за платен данък?
1. Какви документи са необходими за спиране на МПС-то от движение? Изисква ли се бележка за платен данък?
2. Какви са документите, които иска нотариуса при прехвърляне на МПС, което е спряно от движение? Изисква ли бележка за платен данък?
Трябва да си търпелив към седем основни чувства. Да си търпелив към седем основни чувства: Омраза, обожание, страх, яд, тъга, радост и загуба.
-
backstage - Младши потребител
Re: Превхърляне на МПС без платен данък?
Не се изисква бележка за платен данък зи спиране от движение на автомобила. Но продължава да се дължи данък на спрян от движение автомобил. Не се облагат с данък само автомобилите с прекратена регистрация!
При прехвърляне на какъвто и да е автомобил нотариуса изисква документ дали се дължи данък или дали дължимия данък е платен!
При прехвърляне на какъвто и да е автомобил нотариуса изисква документ дали се дължи данък или дали дължимия данък е платен!
- thebeast
- Потребител
Има и друг начин да се прехвърли колата, но си активирайте по-добре личните съобщения..
- bastard
- Потребител
Активирани са ми личните вече.
Трябва да си търпелив към седем основни чувства. Да си търпелив към седем основни чувства: Омраза, обожание, страх, яд, тъга, радост и загуба.
-
backstage - Младши потребител
activeconsult - и Вие си активирайте личните съобщения, че няма как да Ви отговоря иначе.
- bastard
- Потребител
Абе хора, как да ви отговоря като половината от Вас не сте си активирали личните съобщения. Колко пъти вече да го пиша това? Преди да ми напишете лично съобщение, първо си включете получаването на своите съобщения, че иначе няма обратна комуникация
- bastard
- Потребител
готово....
- spider3
- Нов потребител
Сигурно вече се потретвам, но специално за del21 и за всички ...... дето не четат,
Активирайте си по дяволите личните съобщения преди да ми пишете, защото няма как да ви отговоря!
Активирайте си по дяволите личните съобщения преди да ми пишете, защото няма как да ви отговоря!
- bastard
- Потребител
Включени, мъмренето е заслужено
- del21
- Нов потребител
бастард, изпратих ти ЛС, като приемането на ЛС-та ми е активирано. Ще съм благодарен, ако отговориш.
- fostatasateb
- Нов потребител
отговори и на мен bastard активирал съм личните
благодаря предварително
благодаря предварително
- suselito
- Нов потребител
шушу-мушу
скрито-покрито
хонорара прибран
скрито-покрито
хонорара прибран
- thebeast
- Потребител
айде бе хора ако някой знае моля ви напишете как става!
- suselito
- Нов потребител
Писах и аз лично...
- awaremind
- Нов потребител
Нацията ни, очевидно е Ентелигентна... всеки иска да чуе това, което би му харесало, а не истината.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
Една голяма част от народонаселението именно от Ентелегентност си пати. Слуша глупости, прави глупости, а после идва да реве и пита "Мъ Що така стана?"
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
18 мнения
• Страница 1 от 1
|
|