начало

Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие

Моля за Вашата помощ- размер на осигуровки

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за Вашата помощ- размер на осигуровки

Мнениеот mariana_nedeva » 02 Фев 2007, 13:18

Здравейте, моля за помощ за размера на дължимите от мен осигуровки, във всичките параграфи и подточки малко се обърках. Самоосигуряващо лице съм- всъщност начинаещ адвокат :oops: , и искам да се осигурявам на 220 лева, какъв е процентът на ДОО и ДЗПО. Какви Декларации трябва да подавам в НАП и може ли това да става веднъж в годината, а не всеки месец. Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат и се извинявам на онези, които ще ядосам с дилетантския си въпрос :oops:
mariana_nedeva
Нов потребител

Re: Моля за Вашата помощ- размер на осигуровки

Мнениеот p_petkova » 02 Фев 2007, 13:22

mariana_nedeva написа:Здравейте, моля за помощ за размера на дължимите от мен осигуровки, във всичките параграфи и подточки малко се обърках. Самоосигуряващо лице съм- всъщност начинаещ адвокат :oops: , и искам да се осигурявам на 220 лева, какъв е процентът на ДОО и ДЗПО. Какви Декларации трябва да подавам в НАП и може ли това да става веднъж в годината, а не всеки месец. Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат и се извинявам на онези, които ще ядосам с дилетантския си въпрос :oops:

задайте си въпроса във форума на http://www.odit.info
това е страница касаеща счетоводни въпроси и др.. във форума участват счетоводители и смятам, че там ще могат да ви помогнат :)
p_petkova
Младши потребител

Мнениеот monik » 03 Фев 2007, 19:16

Ако сте роден след 1960 година-ДОО -18%,ДЗПО-5%,ЗОВ -6%. Декларация 1 и 6.Само за собственик може и веднъж годишно.
monik
Младши потребител

Назад към Данъчно право