начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Ратификация - помощ!

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Ратификация - помощ!

Мнениеот octavius » 04 Сеп 2004, 19:40

Колеги, ако някой от вас знае, моля да ми каже откъде да изтегля текста на
Закон за ратифициране на: Европейската конвенция за защита на животните компаньони; Европейската конвенция за защита на гръбначните животни, използвани за експериментални и други научни цели и Протокола за изменение на Европейската конвенция за защита на гръбначните животни, използвани за експериментални и други научни цели; Европейската конвенция за защита на животните, отглеждани за селскостопански цели и Протокола за изменение на Европейската конвенция за защита на животните, отглеждани за селскостопански цели, и Европейската конвенция за защита на животните при умъртвяване чрез клане
octavius
Потребител

Re: Ратификация - помощ!

Мнениеот случаен » 04 Сеп 2004, 20:02

Текста на закона или текста на конвенциите?

Обн. ДВ. бр.34 от 27 Април 2004г. - всичките са в този брой, с аналогичен текст:

Член единствен. Ратифицира Европейската конвенция за защита на животните компаньони (ETS № 125, Страсбург, 13 ноември 1987 г.), подписана на 21 май 2003 г. в Страсбург.
Законът е приет от ХХХIХ Народно събрание на 15 април 2004 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.
случаен

Мнениеот barabar » 04 Сеп 2004, 20:03

мисля, че мога да ти помогна...просто ми изпрати мейла си, за да ти препратя текстовете
barabar
Младши потребител

Мнениеот octavius » 04 Сеп 2004, 20:19

Грешка! Става дума за текста на конвенциите, разбира се. Благодаря!
До barabar - Octavius@lex.bg
Благодаря!
octavius
Потребител

Назад към Лекции и материали