- Дата и час: 21 Ное 2024, 17:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
6-МЕСЕЧНИЯ СТАЖ И ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
6-МЕСЕЧНИЯ СТАЖ И ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ
Може ли държавен служител /не във сферата на правото обаче/, да кара стажа за правоспособност? Държавните служители нямат право да работят на друго място, но тъй като стажа за юристи не се заплаща и не се зачита за трудов стаж, би трябвало да може да се изкара.
- ivatod
- Младши потребител
Re: 6-МЕСЕЧНИЯ СТАЖ И ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ
Разбира се, че може да си изкарате стажа. Бъдете спокойни- по време на стажа не сте назначен на трудово правоотношение.
- nnikksan
- Младши потребител
Благодаря.
- ivatod
- Младши потребител
ivatod написа:Може ли държавен служител ..., да кара стажа за правоспособност?
Неплатен отпуск - задължително! ...В противен случай, няма да Ви бъде признат стажа!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
georgiev_sfbg написа:ivatod написа:Може ли държавен служител ..., да кара стажа за правоспособност?
Неплатен отпуск - задължително! ...В противен случай, няма да Ви бъде признат стажа!
Георгиев, Георгиев, скоро становище от теб няма да поиска никой! Нито правна консултация... Успех!
- ivatod
- Младши потребител
А някой може ли да отговори дали пък наистина няма да има проблем за държавния служител след като стажът се провежда в работното му време? Може би е вярно, че трябва да е в отпуск... 6 месеца ?
- pe_dimitrova
- Нов потребител
Категорично не е проблем. Ако имаш и други въпроси питаи.
- dimitar-rdr
- Нов потребител
Имам и други въпроси, благодаря за възможността да ги задам
Можете ли да ми кажете защо "категорично не е проблем". Налага ми се да убедя едни хора като georgiev_sfbg, че не са прави, но не мога просто да им принтирам форума. Трябват ми сериозни доводи, може би дори членове, точки, алинеи...
Можете ли да ми кажете защо "категорично не е проблем". Налага ми се да убедя едни хора като georgiev_sfbg, че не са прави, но не мога просто да им принтирам форума. Трябват ми сериозни доводи, може би дори членове, точки, алинеи...
- pe_dimitrova
- Нов потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|